Jeugd zanglessen

Bij Flash Vocal studio Laren streven we naar kwalitatieve zanglessen, voor zowel beginners als gevorderden, die het beste in de leerling naar boven halen.

In de zanglessen worden alle aspecten van zingen behandeld, gericht op de praktijk. Zo zijn niet alleen techniek en tekstbeleving belangrijk, maar ook performance, studio-opnamen, samenzang, spelen met een band, stijlkennis en nog veel meer! Daarnaast vinden wij dat de visie en creativiteit van een vocalist gestimuleerd moet worden, zodat hij of zij eigen muzikale keuzes kan maken. Vanuit dat oogpunt kan de leerling vervolgens zelf aangeven wat hij of zij zou willen leren, waarop onze docenten kunnen inspringen.

Dèdre Twiss  


Is een allround zangeres en al geruime tijd werkzaam op een breed professioneel niveau in de muziekwereld. Als backingvocal heeft ze met verschillende binnen en buitenlandse artiesten gewerkt en getoerd zoals

Ilse DeLange, Trijntje Oosterhuis, Lionel Ritchie, DO, Candy Dulfer, Brigitte Kaandorp, Edsilia Rombley, Ali B, Al Jarreau, Metropole Orkest, Oleta Adams, De Dijk, DI-RECT, Chaka Khan, Berget Lewis, Daughters of Soul, Glennis Grace, Shirma Rouse, en vele anderen.
Als sessiemuzikant en solist is ze te horen op verschillende
albums, in (Disney)films, commercials en ze werkte 2x mee aan
het Eurovisie Songfestival.
Daarnaast deelt ze haar passie voor muziek graag als zangdocent en coach om op die manier andere mensen te kunnen begeleiden en te inspireren in hun ontwikkeling als zanger(es), performer, songwriter en muzikant.
Ze werkte op verschillende Conservatoria, was inval-coach bij
The Voice Of Holland, dirigeerde het Gooise Vrouwenkoor en geeft privéles, workshops en koorles op verschillende locaties.

Volg haar werk via:
www.facebook.com/dedre.twiss
www.instagram.com/dedretwiss

Voor meer info stuur een mailtje naar info@flashstudio.nl

Meld je aan voor een gratis proefles