Reformer Pilates

 

Reformer Pilates Class

Reformers zijn speciale Pilates apparaten waar Joseph Pilates mee begonnen is in de jaren ’40. Reformers zijn voorzien van spiraalveren die je weerstand geven, waardoor je, enerzijds veel uitdaging in spierkracht krijgt, anderzijds geven de spiralen je steun en feedback, waardoor je goed voelt.

Je balans, coördinatie, kracht en lenigheid , worden flink getraind met als resultaat: verbetering van je houding, diepere ontspanning en lekkerder in je vel zitten. Een Pilates les op de Reformer is een unieke ervaring en geeft een whole body training.

Flash Studio Laren heeft een nieuwe extra studio waar alleen maar Pilates Reformer lessen worden gegeven. Dit is uniek in het Gooi! De reformer lessen zijn met maximaal 6 personen, en geschikt voor iedereen, ook als je nog nooit Pilates gedaan hebt. Challenge Your Body! In de privé-les hebben wij alle aandacht voor jouw lichaam en specifieke mogelijkheden.

 Privé en duo lessen zijn op aanvraag!

Abonnementen

Losse lessen

1 Les

1 les €35,-

5 Privé lessen

5 privé lessen €65,- per les

5 Lessen

5 lessen €30,- per les

1 Duo les

1 duo les €50,- p.p.

10 Lessen

10 lessen €25,- per les

5 Duo lessen

5 duo lessen €45,- p.p. per les

1 Privé les

1 prive les €75,-

Bekijk onze video en ontdek Reformer Pilates

In deze video ontdek je hoe Reformer Pilates werkt. Ben je enthousiast geworden? Boek dan eenvoudig een Reformer Pilates Class via onderstaande button.

Reformer Pilates lesrooster

Een Reformer Pilates class boek je eenvoudig via het lesrooster hieronder. Kies de class uit waar jij graag aan wilt deelnemen en vul vervolgens je gegevens in. Je kunt ook hier een proefles boeken.