Over ons

FlashStudio Laren

In 1989 opende Babette Lips op 21-jarige leeftijd de deuren van haar dans- en aerobicstudio. In FlashStudio Laren wordt gewerkt onder deskundig opgeleide docenten die iedere cursist persoonlijke aandacht geven en vakkundig begeleiden. De groepen zijn niet te groot, zodat de docente de cursist optimaal aandacht kan geven en kan begeleiden.

FlashStudio Laren werkt al jaren met vaste docenten die op geregelde tijden en dagen lesgeven. Dit vindt Babette belangrijk voor de persoonlijke aandacht en begeleiding van de cursist.

De studio straalt een prettige, ontspannen en gezellige sfeer uit waardoor iedereen zich op zijn/haar gemak voelt en optimaal kan trainen. De aerobic en danslessen worden gegeven voor iedereen vanaf 5 jaar.

Gelet wordt op lichaamshouding, conditie, versterking van de spieren, figuurcorrectie en vetverbranding. Hierdoor wordt een verbetering van de gezondheid en uithoudingsvermogen bevorderd. Aerobic en dans zijn een populaire vorm van sportbeoefening, omdat je in groepsverband je hele lichaam traint door de opzwepende muziek en persoonlijke begeleiding word je gemotiveerd om tot het uiterste te gaan.

Bovendien is er bij Flash Studio Laren voor iedereen voldoende variatie in de aerobic en danslessen. Ook op het gebied van de ontspanning hebben wij een aantal lessen, zoals: Poweryoga, Pilates, kinderyoga en flex & stretchlessen.

Meld je aan voor een proefles