Flash Studio Laren

Vanaf 6 november QR-code mee!

Zoals veel van jullie niet ontgaan zal zijn, is bij FlashStudioLaren met ingang van 6 november 2021 verplicht om de Klanten te vragen naar een geldig

Haal het beste uit jezelf naar boven bij Flash Studio Laren

In 1989 opende Babette Lips op 21-jarige leeftijd de deuren van haar dans- en aerobicstudio. In FlashStudioLaren wordt gewerkt onder deskundig opgeleide docenten die iedere cursist persoonlijke aandacht geven en vakkundig begeleiden. De groepen zijn niet te groot, zodat de docente de cursist optimaal aandacht kan geven en kan begeleiden.

FlashStudioLaren werkt al jaren met vaste docenten die op geregelde tijden en dagen lesgeven. Dit vindt Babette belangrijk voor de persoonlijke aandacht en begeleiding van de cursist.
De studio straalt een prettige, ontspannen en gezellige sfeer uit waardoor iedereen zich op zijn/haar gemak voelt en optimaal kan trainen. De aerobic en danslessen worden gegeven voor iedereen vanaf 5 jaar.

Ontdek onze lessen en daag jezelf uit!

Jeugd

Volwassenen

Vocal studio

Workshops

Nieuws

Laatste nieuws

Nieuw! Reformer Pilates Lessen

Flash Studio Laren heeft een nieuwe extra studio waar alleen maar Reformer Pilates lessen worden gegeven. Dit is uniek in het Gooi!

Boek nu eenvoudig een Reformer Pilates les via onze website.

Meld je aan voor een proefles

Wil je gratis en vrijblijvend het sporten ervaren bij Flash Studio Laren? Dan ben je harte welkom.